60 päivää

                  eli erään lyhyen seurustelun tarina.



Osa 4/6: Mökillä





Tuli juhannus ja autoni oli edelleen korjaamolla. Saijan kanssa olimme tavanneet lähes joka ilta. Olimme kävelleet ympäri kaupunkia. Istuskelleet Vapaudenpuistossa Antinahven-patsaan vieressä ja "harjoitelleet" suutelemista. Olimme umpirakastuneet.

Juhannuksena menimme Linnunlahden lerintäalueelle katselemaan juhannuskokkoa. Joimme viiniä ja suutelimme aina vain kiihkeämmin. Kokon sammuessa kävelimme poispäin kaupungista. Saija liimatui aina vain tiukemmin kylkeeni. Tunsin hänen pienet rintansa kylkeäni vasten. Nautin joka hetkestä. Jäimme istumaan Linnunniemen rantaan kiviselle niemennokalle. Suutelimme ja käteni hakeutui Saijan rinnalle t-paidan päällä. Ensiksi hän hätkähti ja vetäytyi hiukan kauemmaksi mutta otti mun käteni omaansa ja vei sen paidan alle. Tunsin tuon kiinteän pienen lämpimän rinnan kädessäni. Tunsin kuinka Saijan hengitys hiukan kiihtyi. Minä hyväilin tuota rintaa tunnustellen. Tiesin että olin ensimmäinen Saijan poikakaveri ja tahdoin pelkkää hyvää hänelle. Hän painoi päänsä minun olkapäätäni vasten ja näin olimme kauan. Käteni hänen rinnallaan tunnustellen jöpöttävää nänninpäätä. Lopuksi saatoin hänet kotiinsa. Koko matkan Saija oli kuin liimaantuntu kylkeeni. Sain vielä hyvänyön suukon.

Auto oli korjattavana muutaman viikon. Kävimme iltaisin kävelemässä. Kävelymme suuntautuivat aina tuonne Linnuniemelle, mutta emme enää menneet niemennokkaan avonaiselle paikalle vaan etsimme rauhallisenpia piilopaikkoja joissa hyväilymme muuttuivat aina vain rohkeammiksi.

Autokin tuli sitten taas kuntoon. Olin jo kaivannutkin sitä. Asuin kuitenkin itse Onttolassa ja sieltä oli matkaa kaupunkiin. Jouduin siis polkemaan yli 10km matkan aina fillarilla. Auton saatuani lähdimme taas kaupungin ulkopuolelle ajelulle. Tämä oli toinenkerta kun Saija istui autossani. Saijan vanhemmilla oli mökki Aittolammella ja suuntasimme matkamme sinne. Mökki oli pieni mutta siellä oli sauna ja me tottakai lämmitimme sen. Näin silloin Saijan ensimmäistä kertaa alasti. Hän oli uskomattoman kaunis. Saija oli tietenkin ensin pyyhe ympärillään saunassakin mutta otti sen sitten pois hiukan häpeillen. Minä olin alasti kokoajan. Kun hän otti pyyhkeen pois en voinut itselleni enää mitään ja näin Saijan katseessa uteliaisuutta ja pelkoa kun hän huomasi minun kiihottuneen tilanteesta.

Saunoimme ensin istuen löylyssä kuten pitääkin. Sitten menimme uimaan ja suutelimme vedessä seisten. Tunsin Saijan alastoman vartalon itseäni vasten ja hän tunsi minut. Heitimme kuitenkin asian leikiksi siinä uidessa. Menimme uudestaan löylyyn ja pyysin saada pestä hänen selkänsä. Ja sainhan minä pestä selän ja pesin muutakin. Ja hän halusi pestä minut. Hän pesi ensikisi kaiken muun ja lopuksi hän otti arasti minun miehuuteni käteensä ja pesi sen. Kuivasimme toisemme ja menimme alastomina mökkiin. Takassa vielä kyti tuli ja laitoin siihen lisää puita. Saija kantoi patjan sängystä takan eteen ja asetuimme siihen vierekkäin suutelemaan ja hyväilemään toisiamme. Ja lopuksi rakastelimme siinä. Se oli Saijan ensimmäinen kerta ja tein sen varovasti ja hellästi. Saija oli varannut mukaan kondomeja.

Lähdimme paluureissulle vielä samana yönä. Tuuli oli sillä aikaa yltynyt ja nyt jo myrskysi. Ajettuamme vain hetken metsätietä poispäin mökiltä, kun tuuli pudotti suuren oksan suoraan tielle eteemme. En ehtinyt pysähtyä vaan rysäytimme päin oksaa joka tunkeutui automme alle jääden kiinni niin ettemme meinanneet saada sitä pois. Onneksi olimme vielä mökin lähellä ja saimme sieltä sahan. Jouduin sahaamaan oksasta palasia irti. Osa jäi sinne peltien alle. Totesin, että voimme sentään ajaa kotiin. mutta auto joutuisi taas muutamaksi päiväksi korjattavaksi.


Jatkuu huomenna...


Musana Anna Netrebko