4. osa



Näin meni heillä useampi viikko. Viikolla Mika soitteli Millalle, mutta Milla ei vastannut. Viikonloput he viettivät neljästään. Mika ei koskenutkaan alkoholiin. Koskaan Mika ja Milla eivät olleet kahden. Mikasta suorastaan tuntui ettei Milla halunnut heidän olevan kahdestaan. Illatkin aina päättyivät hyvän yön suukkoihin.

Eräänä viikonloppuna kaikki neljä sopivat taas illasta samassa ravintolassa. Päivää ennen tapaamista Milla soitti yllättäen Mikalle.

-Tavataan siellä ravintolassa. Mä tulen hiukan myöhässä. Sun ei kannata tulla mua noutamaan. Mene vain raflaan pitämään seuraa Kertulle. Moi moi!

Mika ei ennättänyt puhua mitään kun Milla oli jo sulkenut puhelimen. Hän vain tuijotti puhelinta hämmentyneenä. No hän menisi sitten raflaan ja odottaisi siellä. Mutta miksi hänen piti pitää seuraa Kertulle. Eikös Petekään ennätä ajoissa vai tuleeko hän ollenkaan? Ajatukset alkoivat kiertää rataansa. Olikos Millalla ja Petellä jotain vispilä kauppaa?

Seuraavana iltana hän meni ravintolaan ja Kerttu istui jo lasi edessään heidän kantapöydässään. Mika tilasi itselleen Jaffan. He juttelivat sitäsun tätä. Ei mitään erikoista ja kumpikin vilkuili vähänväliä ovelle päin ja ilta kului. Millaa ja Peteä ei kuulunut. Lopuksi Kerttu soitti Petelle. Pete ei vastannut. Kerttu soitti Peten kaverille. Hän kalpeni puhelun aikana. Kalvenneena hän kertoi viestin. Pete oli kuulemma lähtenyt Teneriffalle jonkun Millan kanssa jo edellisenä iltana.

Mika istui hetken hiljaa. Hän tajusi olleensa Millalle vain pelinappula, kun tämä halusi iskeä Peten. Eipä Kerttukaan osannut olla varovainen kun Milla oli muka rakastunut.

Sitten Mika tilasi itselleen tuplavotkan. Huomenna olisi taas huono päivä.